Prețuri & Recenzii

2.3k

2.1k

Beneficiile Procedurilor Nechirurgicale

Beneficiile Procedurilor Chirurgicale

PROCEDURI NECHIRURGICALE INJECTABILE

PROCEDURI CHIRURGICALE

PROCEDURI CHIRURGICALE

PROCEDURI CHIRURGICALE

PROCEDURI CHIRURGICALE

PROCEDURI CHIRURGICALE

Rebeca Moisil

“După ce am avut o pierdere semnificativă în greutate, pielea mea a avut de suferit și am decis să fac o procedură chirurgicală estetică pentru a corecta excesul de piele. Chirurgul meu a creat un plan personalizat pentru mine și rezultatele sunt uluitoare. Mă simt mult mai confortabil în propria-mi piele.”

4/5
"Am fost întotdeauna un pic îngrijorată de riscurile asociate cu chirurgia, așa că am ales să fac o procedură estetică nechirurgicală pentru a trata ridurile de pe frunte. Rezultatele au fost uimitoare și nu a trebuit să suport perioada lungă de recuperare a unei intervenții chirurgicale. Mă simt mult mai tânără și mai energică, fără a fi expusă riscurilor majore ale chirurgiei."
Andra Manea
5/5
"Am decis să fac o procedură estetică pentru a îmbunătăți aspectul nasului meu. Chirurgul plasticean a făcut o treabă extraordinară prin personalizarea intervenției în funcție de trăsăturile mele unice. Rezultatele arată natural și am primit chiar complimente pentru aspectul meu. Cu siguranță, această personalizare a făcut totul să fie într-adevăr special."
Marius Pop
5/5
"După nașterea copilului meu, am avut dificultăți cu corpul meu și nu puteam scăpa de anumite depozite de grăsime. Am optat pentru o procedură chirurgicală pentru a realiza o liposucție. Rezultatele au fost uimitoare - nu doar că am scăpat de acele zone nedorite, dar silueta mea este acum mult mai bine definită. E uimitor cum o intervenție chirurgicală poate schimba în mod atât de pozitiv forma corpului meu."
Nicky
5/5
"Am suferit din cauza unei anomalii congenitale la urechea mea și am decis să fac o intervenție chirurgicală estetică pentru a corecta această problemă. Rezultatele au fost remarcabile. Nu doar că aspectul urechii mele s-a îmbunătățit semnificativ, dar și stima mea de sine a crescut. E o senzație minunată să mă simt mai încrezător în privința aspectului meu."
Dan Andone
4/5
"Am făcut o procedură estetică pentru a îmbunătăți conturul facial și pentru a reduce semnele de îmbătrânire. Alegerea acestei proceduri mi-a permis să abordez mai multe aspecte într-o singură intervenție chirurgicală. Sunt foarte mulțumită de cum arăt acum, iar faptul că am putut trata mai multe aspecte într-un singur timp a fost o alegere excelentă."
Nilsa Da
4/5
"Am optat pentru o procedură estetică minim invazivă și sunt foarte mulțumită de timpul redus de recuperare. Nu a trebuit să stau mult timp acasă și să mă retrag din activitățile mele obișnuite. Îmbunătățirile au fost vizibile imediat, iar procesul de vindecare a fost mult mai ușor decât mă așteptam."
Veronica Pera